Donaris 930 x 122

profesor acuzat de abuz

Video: Alina Manea apreciază implicarea presei în cazul şocant de la şcoala din Vrăneşti

Inspectorul Şcolar General al judeţului Argeş, prof. Alina Manea, a făcut o serie de noi declaraţii pe marginea controversatului subiect care a captat atenţia naţională: comportamentul profesorului de la Şcoala Gimnazială din Vrăneşti, com. Călineşti, cu elevii săi.

Citiți și: Video: Dosar penal la o şcoală din Argeş, profesor acuzat de purtare abuzivă

ePiteşti a publicat în exclusivitate primele detalii care au ieşit la iveală în legătură cu acest subiect. Este vorba despre conversaţia profesorului (acum acuzat de purtare abuzivă) cu mai mulţi elevi, pe un grup de la un curs online.

Inspectorul Şcolar General din cadrul IŞJ Argeş subliniază că ePiteşti a avut un rol determinant în acest caz şi oferă noi detalii despre situaţia profesorului.

Citiți și: Profesor acuzat! Dialog șocant cu o elevă:”Să vii îmbrăcată vărgat cu o bilă legată de gleznă”

 

 

Alina Manea, despre profesorul cercetat pentru purtare abuzivă:

A fost sancţionat în doi ani şcolari, a făcut obiectul unei comisii de cercetare disciplinară şi a fost sancţionat în anul trecut şcolar cu 10% pe 3 luni din salariu şi în anul şcolar curent cu 15%, tot pe 3 luni. Domnul profesor are aviz psihologic condiţionat, cu întoarcerea lunară la medicul specialist curant, de unde am dedus şi noi că dumnealui ar trebui (nu am certitudine în acest sens) că ar  trebui să existe în evidenţele unui medic de specialitate […].

Înregistrările sunt incalificabile, dacă mă întrebaţi pe mine. Deşi o să pară ciudat, eu m-am bucurat foarte mult când a apărut în presă subiectul, m-am gândit că facem o echipă să rezolvăm subiectul. Mulţumesc ePiteşti pentru asta şi dumneavoastră asemenea„, a transmis Alina Manea.

(Sursa video: Antena 3)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90