Donaris 930 x 122

elicopter

Video: Bărbat grav rănit, intervenție cu elicopterul pentru transfer de la Pitești

În jurul orei 13.00 echipajul SMURD de prim ajutor calificat de la Garda de Intervenție Topoloveni a intervenit în localitatea Călinești pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat de 62 de ani.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Din spusele celor prezenți la fața locului, ar fi căzut de la aproximativ 3 metri înălțime de pe o scară. Totul s-ar fi întâmplat în timp ce lucra la un acoperiș.

Acesta era conștient, prezenta leziuni la cap și paralizie pe o parte a corpului.

 

Citiți și: Video. Teroare pe stradă: Altercație în trafic se transformă în coșmar

 

 

Echipajul SMURD de prim ajutor calificat a început de urgență transportul bărbatului la spital, în sprijinul acestora sosind în drumul spre unitatea medicală și echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Ulterior, un elicopter SMURD a aterizat la Stadion pentru a-l transfera pe bărbat la un spital din afara județului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Huidu si Găinușă spune:

    Tot respectul pentru munca acestor oameni, dar chiar nu se găsește alt loc în tot orașul ăsta unde sa aterizeze un elicopter?!? Trebuie blocat tot traficul pe Nicolae Dobrin de fiecare data, de ce nu se poate ateriza in parcarea de la stadion sau parcarea de la sala sporturilor?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90