EcoMoto 930×122

bataie

VIDEO: BĂTAIE CU PUMNI ȘI SCAUNE PE O TERASĂ DIN CURTEA DE ARGEȘ

Politiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut trei bărbați, de 24 de ani, din Albeștii de Argeș și de 45 de ani, respectiv 23 de ani, din Băiculești.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Din cercetări s-a stabilit că ziua de 21 iulie a.c., în urma unui conflict spontan, cei trei s-au agresat reciproc, în timp ce se aflau pe terasa unui local din municipiul Curtea de Argeș.

(VIDEO) Atenție, imagini violente!

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

„După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3