NOR CURIER 930X122

alarmă

VIDEO: CÂT A ARS LA BUZUNAR O PRESUPUSĂ RĂPIRE

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului s-au mobilizat exemplar pentru clarificarea unei sesizări privind o presupusă răpire.

Citiți și: Alarmă la grădinița Tic Pitic din Mioveni!

Două adolescente au sunat la 112

Totul s-a încheiat cu o sancțiune contravențională și confiscarea unei sirene auto.

Citiți și: ATENŢIE! HOŢII DAU TÂRCOALE!

„În cursul săptămânii trecute, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Bârla, ar fi fost observat un autoturism în care se aflau 3 ocupanți, iar o femeie din autoturism părea că strigă după ajutor.

Din primele verificări s-a stabilit că autoturismul a fost observat de către două minore, care se aflau pe DJ 679 din Bârla. În jurul orei 16.00, acestea au observat un autoturism cu trei ocupanți, doi bărbați și o femeie, care purtau măşti, iar în momentul în care autoturismul a trecut pe lângă ele, ocupanta locului din spate a părut că strigă după ajutor.

Fetele au reținut combinația de litere de la numărul de înmatriculare și culoarea mașinii şi au povestit totul unuia dintre părinţi, care, la rândul său, a sunat la 112”, precizează IPJ Argeș.

Sirena imita sunetele unui plâns agitat

În baza informațiilor oferite, polițiștii au stabilit în scurt timp numărul complet de înmatriculare, intervalul orar și direcția de deplasare a autoturismului, respectiv Tufeni spre Lunca Corbului, identificând astfel un bărbat de 62 de ani, domiciliat în Pitești, care locuia temporar în comuna Bârla.

„Din verificări s-a stabilit că acesta avea montată pe autoturism o sirenă auto, care imita sunetele unui plâns agitat, iar în intervalul în care a fost observat, se deplasase dinspre comuna Tufeni, judeţul Olt, către gospodăria din comuna Bârla unde locuia fără forme legale. Pe timpul deplasării, acesta a avut ca pasageri un bărbat și o femeie care locuiesc în comuna Bârla şi care au confirmat cele petrecute, precum şi faptul că nu a existat nicio infracţiune.

Drept urmare, bărbatul de 62 de ani a fost sancționat contravențional conform OUG 195 din 2002, privind circulația pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 780 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut certificatul de înmatriculare și confiscată sirena auto”, precizează IPJ Argeș.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3