EcoMoto 930×122

calea depozitelor

Video – Centura Piteștiului: ASFALT ZOB, PROSTITUATE ȘI CÂINI PESTE TOT

O stradă care provoacă fiori, aceasta este Calea Depozitelor din Piteşti. De ani de zile, prostituatele servesc clienţi aflaţi în tranzit, de obicei camionagii şi TIR-işti. Nimic nu le-a făcut până acum să renunţe la practicarea celei mai vechi meserii: nici amenzile, nici vremea rea, nici măcar pandemia Covid. În plus, prezenţa câinilor este un real pericol pentru pietoni, dar şi pentru şoferii care, dacă nu sunt atenţi, riscă să-şi facă avarieze serios maşinile şi să aibă, posibil, pe conştiinţă, un animal rănit sau ucis. Iar asta nu e tot.

Citiți și: ,,Eram în mașina care a filmat scena, am amuțit și îmi tremurau picioarele!”

 

 

Citiți și: A „ÎNVIAT” BLOCUL FANTOMĂ DE PE DEPOZITELOR!

O altă chestiune care trenează de ani este legată de starea proastă a carosabilului. Ca o paranteză, să spunem cu onestitate că nu ne aşteptam ca drumul să ajungă un fel de bretea care face legătura cu Autobahn-ul sau cu vreo autostradă ca în „Vest”. De altfel, despre drumurile proaste din judeţ, din oraşe (fie că vorbim de periferie sau zone centrale) am scris în repetate rânduri fără a observa schimbări majore, doar o atitudine slabă a autorităţilor care promit şi promit, iar când fac – fac prost.

Astfel, solicităm deschis Primăriei Piteşti să ne indice câteva străzi asfaltate impecabil, lăudate de şoferi sau de cetăţeni. Vrem să ştim şi noi, în calitate de cetăţeni ai acestui municipiu, care sunt acele drumuri despre care putem spune „Aşa da. Jos pălăria!”.

În ceea ce priveşte Calea Depozitelor, nu ne facem mari speranţe. Fiind un drum tranzitat de vehicule grele, probabil că după o asfaltare de ochii lumii, va ajunge rapid înapoi la stadiul actual – adică praf. Măcar s-o vedem şi pe asta!

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    Vă rog să postati dacă se poate și imagini din Trivale.Aleea Poienitei și Strada Strainari…Un dezastru. Primarul nostru chiar nu este responsabil. Vor doar taxe și voturi.

  • Cristian spune:

    Pai au obtinut votul Ce ii mai intereseaza!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90