930 x122 grota rece

cornel ionica

(VIDEO) COMUNA PITEȘTI: STRADĂ CIURUITĂ DE GROPI. CIURUITĂ! BĂLȚI ȘI NOROI

Comuna Pitești: Stradă ciuruită de gropi. Ciuruită! Bălți și noroi. Imaginile de mai jos sunt filmate pe strada Lânăriei I Veche, în zona stației de epurare din cartierul piteștean Prundu. În urma unei sesizări pe care am primit-o pe adresa redacției, ne-am deplasat la fața locului. Strada este realmente ciuruită de gropi și, după ce plouă, e plină de bălți și noroi.

Citiți și: Dramă în Prundu!

Piteșteanul care ne-a semnalat situația și care domiciliază pe această stradă afirmă că au fost făcute mai multe reclamații la Primărie. ”Nu este asfaltat, este un fel de griblură! A fost asfalt cândva, cu foarte mult timp în urmă. Am strâns semnături, doi ani la rând, toată lumea de pe stradă, dar degeaba. Nimic nu s-a schimbat!

Citiți și: Pitești/Exclusiv. Fată căzută de la înălțime! Ar fi vrut să încheie socotelile cu viața!

Ne-au zis că mai întâi trebuie să bage canalizare. Bine, să bage canalizare, dar măcar să fie drept, să nu mai fie hăurile astea, pentru că nu poți circula!”, ne spune piteșteanul.

L-am contactat pe primarul Cornel Ionică. Potrivit edilului, strada Lânăriei I Veche va fi anul acesta ”o prioritate” pentru municipalitate.

”Am fost la fața locului și am inclus strada în program. Le-am și comunicat (n.r. – piteștenilor care domiciliază pe stradă). Și poa’ să reclame până unde or reclama, că am băgat-o în program și o facem. Anul acesta și cu prioritate, dar nu putem face nimic până când nu avem bugetul. Nu o să demarăm a doua zi (n.r. – după aprobarea bugetului municipiului Pitești pentru 2019), dar am spus că anul acesta o facem. Le-am și comunicat”, declară primarul Cornel Ionică pentru ePitești.

Dacă aveți informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90