EcoMoto 930×122

crima

Video: Crimă în Argeş. Şi-a ucis soţia în vila de lux în care locuiau

Crimă în Argeş. Un bărbat şi-a ucis soţia. La această oră, poliţiştii criminalişti desfăşoară ample cercetări la o locuinţă din comuna Poienarii de Argeş, acolo unde a avut loc o crimă.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Din primele date, principalul suspect este un bărbat de 68 de ani care şi-ar fi ucis soţia prin înjunghiere. Victima avea 64 de ani.

Femeia a fost găsită decedată şi urmează să se stabilească fondul pe care s-a petrecut oribilul act. Între timp, suspectul a fost depistat de poliţişti.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Din cele declarate de martori, bărbatul obişnuia să consume alcool, iar de această dată băutura i-a luat complet minţile, motivul crimei fiind, se pare, gelozia. Imaginea distorsionată din mintea individului, cu nevasta iubind pe altcineva, a generat actul criminal care nu poate fi justificat în niciun chip, pe firul logicii.

IMAGINI VIDEO DE LA LOCUL CRIMEI

 

 

DECLARAŢIE LOCALNICĂ – VECINĂ (VIDEO)

 

Precizările IPJ Argeş privind crima de la Poienarii de Argeş

„În baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 07 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați despre faptul că o femeie de 64 de ani, din Poienarii de Argeș, a fost găsită decedată, cu urme de violență, în locuința sa.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, respectiv, soțul femeii, de 68 de ani, a încercat să se sustragă, dar a fost depistat de polițiști.

Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub modalitatea omorului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș”.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90