EcoMoto 930×122

petreceri

    VIDEO: FILMARE ÎN RESTAURANT. PETRECERE SPARTĂ DE JANDARMI

    UPDATE: A fost vorba de o petrecere de botez.

    Citiți și: De Revelion în pădurea Trivale se întâmplă ceva!

    În acest weekend, jandarmii au depistat, la un local de pe raza localității Bascov, același de săptămâna trecută, un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

     

    Citiți și: FĂRĂ PETRECERI DE REVELION. NICI PUBLICE, NICI PRIVATE

     

    Desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar organizatorul evenimentului și reprezentantul localului au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 3000 de lei, conform Legii 55 din 2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv ca urmare a nerespectării măsurilor de diminuare a impactului riscurilor.

    Jandarmii care se aflau într-o acțiune punctuală au aplicat unei femei în vârstă de 40 de ani trei sancțiuni contravenționale în valoare de 5000 de lei pentru adresarea de cuvinte jignitoare oamenilor legii, refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității sale și pentru faptul că a împiedicat jandarmii să legitimeze o altă persoană.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Un comentariu

    • Bujie spune:

      Primaria trebuie amendata zilnic pentru asa ceva. Primarul este singurul care poate suspenda autorizatia infractorului care detine hogeagu` in cauza…

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90