SMART KIDS 930X122

cristian gentea

Video: Gentea, despre cum a ajuns WC-ul să coste 400.000 €. „Valoarea propusă de arhitect era 500.000 €”

Primarul Cristian Gentea a făcut astăzi declaraţii şi precizări în urma informaţiior apărute într-o publicaţie locală, referitoare la WC-ul de 400.000 de euro, construit în centrul Piteştiului (VIDEO).

Citiți și: Spectacol total! Eveniment de excepție la Pitești!

 

Citiți și: Vestea momentului de la Publitrans! Acum s-a anunțat!

 

Totodată, în documentele tip minută din data de 13.11.2019, prezentate astăzi de către Cristian Gentea, se arată şi semnatarii proiectului „Reabilitare Piaţa Primăriei Piteşti” la data precizată.

 

 

Din partea Primăriei, semnatari sunt primarul Cornel Iornică, viceprimar Sorin Apostoliceanu, arhitect-şef Cătălin Ghiţă, director executiv Direcţia Tehnică Iulian Chiriţă, șef serviciu investiţii Maria Gava, șef serviciu tehnic Robert Stoian şi inspector serviciul investiţii Mărgărit Călugărescu.

Într-o altă minută a şedinţei din 9 ianuarie 2019, referitor la Contractul nr. 39247 / 27.08.2019 – „Reabilitare Piaţa Primăriei” s-au stabilit următoarele (FOTO):

 

 

Context: Într-un interviu acordat unei publicaţii locale, arhitectul Pompiliu Soare a declarat că valoarea acestui proiect s-a dublat de la 200.000 de euro, la 400.000 de euro. Primarul Gentea a prezentat astăzi mai multe documente în care arată cum a ajuns, de fapt, ca WC-ul public din centrul să coste atât.

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • Mihnea spune:

    Care este prima prioritate pentru centrul Piteștiului?Parcare subterană!!!!!Nu ai unde sa parchezi o bicicletă în zona centrală,numărul de autovehicule s-a triplat și va mai creste.Oamenii plătesc impozite iar banii se cheltuiesc aiurea.

  • Robert spune:

    Corect !! Prioritatea zero era o parcare subterană în centru, nu pavele și closete umflate la preț !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90