Donaris 930 x 122

loviri și alte violențe

Video – Piteşti: Bărbat lovit cu parul în cap, în plină stradă. Momentul, filmat de un martor

UPDATE, ORA 18:15, IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

„În urma apariției în spațiul public a unor articole de presă referitoare la un clip video ce prezintă un bărbat lovit cu un obiect contondent în zona capului de către un alt bărbat, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

Citiți și: Pitești. Bătaie ca-n filme în autobuz: ”Mi-a dat un pumn, i-am dat și eu unul!”

Aspectele din clipul video ce face obiectul materialelor de presă, ilustrând un bărbat care lovește cu un par din lemn pe un alt bărbat, au făcut obiectul verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești.

Astfel, acum câteva zile, polițiștii au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la aspectele ce fac obiectul filmării.

Citiți și: Pitești: Fată de 17 ani, lovită de un puști pe stradă!

Persoanele în cauză au fost identificate, iar bărbatului lovit i-au fost prelucrate prevederile legale, privind necesitatea de a formula plângere prealabilă, pentru tragerea la răspundere a făptuitorului, conform art. 193 din Codul Penal, referitor la infracțiunea de ,,loviri sau alte violențe”.

Bărbatul în cauză a fost consultat de un echipaj medical, însă a refuzat să fie transportat la spital. De asemenea, acesta nu a dorit să formuleze plângere nici cu ocazia verificărilor efectuate la acel moment de polițiști, dar nici ulterior.

Facem precizarea că pentru infracțiunile la care punerea în mișcare a acțiunii penale este condiționată de introducerea plângerii prealabile (care cuprind această mențiune în mod expres), termenul legal, prevăzut la art. 296 din Codul de Procedură Penală, este de ,,3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei”.

ȘTIREA INIȚIALĂ, ORA 12:40 

Piteşti: Bărbat lovit cu parul în cap, în plină stradă. Momentul, filmat de un martor.

Cu o scenă desprinsă din Evul Mediu a avut de a face un trecător, zilele trecute. Acesta a fost martorul unui atac în plină stradă, petrecut – din imagini – posibil pe str. Exerciţiu din municipiu, lângă o casă de pariuri.

Un individ, din câte se pare om al străzii (n.r. –  binecunoscut în zona respectivă), se îndreaptă cu un obiect contondent către un alt bărbat şi îl loveşte direct în cap (VIDEO).

 

 

Acesta reacţionează verbal, apoi acuză dureri şi nu pleacă în urmărirea autorului. Un alt cetăţean aflat chiar lângă victimă nu schiţează nimic la momentul atacului.

Cazul, se pare, nu a fost raportat Poliţiei. Până în acest moment, din declaraţii neoficiale, nu a fost depusă o plângere prealabilă.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3