NOR CURIER 930X122

fortuna

(VIDEO) POLIȚIA LOCALĂ, GATA SĂ SANCȚIONEZE ÎN PARCAREA FORTUNA

Poliția Locală, gata să sancționeze în parcarea Fortuna. Piteștenii proprietari de autoturisme din zona Fortuna care dețin dispozitive de blocare vor fi somați, în următoarele zile, să renunțe definitiv la acestea, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanți ai administrației municipale.

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, lângă Kaufland!

Contractele de închiriere pentru locurile de parcare din zona respectivă au expirat, iar Primăria nu le-a mai prelungit, conform sursei citate. Totuși, există persoane care încă țin dispozitivele de blocare ridicate, împiedicând accesul altor mașini.

În cazul în care nu vor renunța definitiv la dispozitivele de blocare, Poliția Locală îi poate amenda, sancțiunea fiind cuprinsă între 400 și 600 de lei, conform regulamentului de parcări de reședință.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Piteștenii din zona Fortuna au mai fost somați și în primăvara anului trecut să ridice dispozitivele de blocare. Au fost date și amenzi pentru că nu au respectat regulamentul de parcări de reședință intrat în vigoare în aprilie 2019, care prevede, printre altele, că „dispozitivul de blocare este interzis în zona centrală a municipiului Pitești și în parcările stradale”.

Pentru că la momentul respectiv încă erau valabile contracte de închiriere pentru locurile de parcare de la Fortuna, piteștenii din zonă au dat Primăria în judecată, obținând permisiunea ca până la expirarea contractelor să folosească dispozitivele de blocare 24 de ore din 24.

În prezent, procesul se află pe rolul Curții de Apel Pitești. Dat fiind faptul că între timp contractele ar fi expirat, piteștenii din zona Fortuna sunt invitați de municipalitate să respecte regulamentul de parcări de reședință. În caz contrar, vor fi amendați.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3