NOR CURIER 930X122

contrasens

(VIDEO) PRIVIȚI ACEST ȘOFER! PERICOL MAJOR PE NEGRU VODĂ

Priviți acest șofer! Pericol major pe Negru Vodă. Infrastructură rutieră proastă și șoferi care își fac de cap – iată combinația ”perfectă” care poate duce la adevărate tragedii în trafic.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

În ultima vreme, din ce în ce mai multe încălcări ale regulilor rutiere sunt semnalate în spațiul public.

Din nou, un șofer piteștean ne semnalează o astfel de încălcare a legii rutiere. S-a întâmplat, potrivit imaginilor filmate de camera video instalată pe bordul autoturismului său, astăzi, în jurul prânzului, pe strada Negru Vodă din zona de nord a Piteștiului.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

În imagini se vede cum șoferul unui Logan circulă ”liniștit” pe contrasens, vrând astfel să evite aglomerația!

Deși pentru mulți conducători auto aceste nereguli nu reprezintă un adevărat pericol, realitatea demonstrează contrariul. Inclusiv astăzi, în comuna argeșeană Băiculești s-a produs un accident mortal după ce un autoturism a pătruns pe contrasens (detalii, AICI).

Din moment ce există șoferi care încalcă regulile de circulație chiar și în prezența Poliției (amănunte și imagini, AICI), ce pretenții putem avea atunci când autoritățile nu sunt în preajmă? Când va lua Poliția lui Tudorel Pieleanu măsuri reale pentru ca astfel de situații să nu mai aibă loc?

Precizăm că la nivelul Poliției Argeș se fac verificări cu privire la un incident de pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, de la începutul acestei luni, atunci când un taximetrist a condus pe contrasens fără a fi ”deranjat” de un echipaj al Poliției, echipaj care se afla, la rândul său, în trafic (subiectul, pe larg, AICI).

Vă reamintim că ne puteți transmite informații sau imagini care pot deveni o știre, pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90