New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul republicii

(VIDEO) SE LUCREAZĂ LA REFACEREA MARCAJELOR RUTIERE

Administrația Domeniului Public (ADP) a început lucrările de refacere a marcajelor stradale în zona trecerilor de pietoni din Pitești.

Citiți și: Semafoare la toate trecerile de pietoni!

Echipe ale ADP lucrează astăzi pe tronsonul cuprins între Casa Cărții și intersecția bulevardului Republicii cu strada Maternității.

Pentru a se lucra în siguranță, în zonele respective a fost lăsată liberă doar o bandă pentru circulația autovehiculelor.

Citiți și: În Pitești se întrerupe curentul electric! Zone afectate

Amintim că pe 7 aprilie au început și lucrările care vizează toate trecerile de pietoni de pe axa rutieră centrală a Piteștiului.

Municipalitatea a demarat acum 2 zile lucrările prin care se efectuează marcaje cu vopsea albă pe fundal roșu la toate trecerile de pietoni de pe axa rutieră centrală, dintre cartierul Prundu și limita cu comuna Bascov (AICI, amănunte).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90