New Profesional Consult 930 x 122

blocuri fortuna

(VIDEO) TENSIUNI ÎN ȘEDINȚA CONSILIULUI LOCAL PITEȘTI. LOCATARII BLOCURILOR FORTUNA, AMENINȚAȚI CU EXCLUDEREA DIN SALĂ

Au fost momente tensionante în ședința CL Pitești de astăzi, mai ales când discuțiile au ajuns la proiectul de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea bugetului municipiului Piteşti pentru anul 2020.

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a cerut micșorarea bugetelor de la Filarmonică și Centrul Cultural Pitești, pentru a direcționa banii în investiții.

Apostoliceanu a propus să se prevadă în buget bani pentru construirea unei parcări supraterane la blocurile Fortuna, propunere acceptată de primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

“La fiecare început de an veniți cu acest proiect. De câte ori mai veniți cu el?”

În sală au fost însă și cetățeni de la blocurile Fortuna care au vociferat, nefiind de acord cu investiția. Președintele de ședință, consilierul PSD Radu Bănică, i-a amenințtat cu evacuarea din sală.

“La fiecare început de an veniți cu acest proiect. De câte ori mai veniți cu el?”, au spus oamenii. Iată cum s-au desfășurat discuțiile:

Sorin Apostoliceanu a retras în cele din urmă amendamentul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90