EcoMoto 930×122

adp

(VIDEO) TRECEREA CARE I-A „COCOȘAT” PE ȘOFERI, VEGHEATĂ DE POLIȚIE

Trecerea care i-a „cocoșat” pe șoferi, vegheată de Poliție. După cum v-am anunţat, o nouă trecere de pietoni înălţată se amenajează pe strada ,,Nicolae Dobrin”, în vecinătatea stadionului cu același nume (detalii AICI).

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

După ce ieri mai mulţi şoferi şi-au avariat maşinile pentru că trecerea, încă neterminată la aceea oră, nu a fost semnalizată corespunzător de la bun început, în urma articolelor noastre (AICI) și după sute de comentarii critice venite de la participanții la trafic, în sfârșit astăzi în zonă a intervenit şi Poliţia Locală.

La ora la care am filmat, un polițist local supraveghea zona. Pe ambele sensuri de mers, atât la trecerea care a făcut probleme ieri, cât și la cea care se amenajează și pe sensul opus.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

https://www.youtube.com/watch?v=ELABCIevv88

Potrivit Administrației Domeniului Public (ADP), lucrările ar urma să se încheie definitiv luni seara, după care se va putea circula normal pe toată suprafaţa străzii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90