New Profesional Consult 930 x 122

prostituate

Video: Un tânăr din Mioveni a intrat pe „cameră” pentru a uşura trei prostituate de bunuri

În seara zilei de 23 februarie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat mascat ar fi sustras, sub amenințarea unui cuțit, trei telefoane mobile, de la trei femei, care se aflau într-un apartament din aceeași localitate.

Citiți și: Iubirea pe bani l-a costat scump. Incredibil ce a pățit un bărbat

Acestea ar fi practicat prostituţia. În ceea ce priveşte bunurile sustrase, valoarea se ridică la aproximativ 4.000 lei.

 

Citiți și: Argeș: Puștiul de 18 ani care a bătut și tâlhărit un om al străzii a fost arestat

 

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, conform art. 234 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
În urma investigațiilor, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani, din Mioveni, bănuit de săvârșirea faptei. În ziua de 24 februarie a.c., cel în cauză a fost depistat de polițiști și condus la sediul Poliției Orașului Mioveni.

 

 

Cu ocazia cercetărilor, bunurile sustrase, a căror valoare a fost estimată la suma de 4.000 de lei, au fost recuperate și restituite persoanelor vătămate. Totodată, cu aceeași ocazie, a fost descoperit și cuțitul utilizat la săvârșirea infracțiunii, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

După administrarea probatoriului, în noaptea de 24 spre 25 februarie a.c., tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeş.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90