NOR CURIER 930X122

pnl arges

(VIDEO) UPDATE: DĂNUȚ BICA, UIMIT DUPĂ SPARGEREA DE LA PNL ARGEȘ

(UPDATE ORA 13): Din sediul PNL Argeș a fost furată doar unitatea centrală a calculatorului folosit de trezorierul partidului.

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

Liderul PNL Argeș, deputatul Bica, se declară surprins că sumele de bani din sediu au scăpat neatinse. 

Citiți și: Marele „transfer” anunțat cu surle și trâmbițe de PNL Argeș, un fâs!

Sediul PNL Argeș din Nord a fost spart. Sediul PNL Argeș de pe strada Negru Vodă, nr. 30A, din zona de nord a Piteștiului a fost spart.

Autorul sau autorii ar fi intrat în sediu după ce ar fi spart un geam. Poliția a fost sesizată în această dimineață, spargerea având loc, cel mai probabil, azi noapte.

Potrivit unor informații încă neconfirmate oficial, documente ale partidului ar fi fost răvășite. Încă nu se știe dacă din sediu lipsește ceva.

Polițiștii fac cercetări acum la sediul PNL Argeș. La locul incidentului se află și deputatul Dănuț Bica, președintele partidului, care avea programată astăzi, la ora 12, o conferință de presă în acest sediu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90