930 x122 grota rece

inspectoratul scolar

POLIȚIȘTI ÎN ȘCOLILE ȘI LICEELE DIN ARGEȘ

Poliția Argeș va participa la programul „Școala altfel”.

Citiți și: Scandalagiii din Bascov, escortați de mascați! Ce spune Poliția

Săptămâna viitoare, între 7 și 11 aprilie, polițiști de la prevenirea criminalității, de proximitate și de la Rutieră se vor întâlni cu preșcolari și elevi de gimnaziu și de liceu și cu dascălii lor. Polițiștii vor susține ore deschise având ca teme educația rutieră, delincvența juvenilă, violența, faptele de înșelăciune și absenteismul școlar. Discuțiile libere din școlile și liceele din județ vor fi însoțite de prezentarea de filme educative. Toate aceste activități vor avea loc în baza parteneriatului mai vechi încheiat între Poliția Argeș și Inspectoratul Școlar.

Amintim că și Filarmonica Pitești și-a anunțat participarea la programul „Școala altfel”, programând pentru săptămâna viitoare concerte educative destinate elevilor din Pitești și Mioveni.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3