930×122 POSADA 5

buzoești

FC ARGEȘ, PRIMITĂ CU FLORI! SCHUMI GOL, CA-N ZILELE DE GLORIE!

Cu răbdare, perseverență și ambiție, FC Argeș Pitești 1953 se îndreaptă etapă de etapă către mult dorita promovare în Liga a III-a. Mai este mult până acolo, dar evoluțiile și rezultatele echipei au darul să mențină o stare de optimism în rândul suporterilor alb-violeți.

Citiți și: Scandal la FC Argeș! Dică îl desființează pe Tudose: „Domnu’ milionar…”

Cu Neaga și Schumacher în teren, piteștenii au obținut astăzi o nouă victorie. Într-o partidă contând pentru etapa a VII-a a Ligii a IV-a la fotbal (Județeană), FC Argeș s-a impus cu 4-1 în deplasare în fața lui AS Victoria Buzoeşti. Pentru piteșteni au marcat Constantin Schumacher de două ori, Neaga și Călin. „Gazdele ne-au primit foarte bine, cu imnul echipei noastre, iar jucătorilor alb-violeți li s-au dăruit flori. Stadionul a fost plin!”, declară pentru ePitești Florin Dobre, preşedintele Asociaţiei Suporterilor lui FC Argeş și președinte al asociației care „patronează” echipa.

Tot astăzi a fost sărbătorit şi antrenorul Vali Năstase. La împlinirea vârstei de 40 de ani Năstase a primit un tort aniversar din partea jucătorilor. (Foto Arhivă: fcarges1953.ro)

Citiți și: Eduard Petruț Tudoran, viitorul mijlocaș al României, vine de la FC Argeș

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 CAPRA 3