pizzeria sapori  930 122

CURS RESPONSABIL MEDIU

CURS RESPONSABIL MEDIU LA PROFESIONAL NEW CONSULT!

Profesional New Consult vã invitã sã participaţi în perioada urmãtoare la  cursul “Responsabil de Mediu” (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu), curs acreditat ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări), recunoscut de Ministerului Educaţiei şi Ministerului Muncii. Ultimele locuri disponibile pentru aceastã sesiune.

Citiți și: Pitești: Începe o nouă carieră: Curs complet, acreditat, de maseur: Cel mai bun preț

Farmer hand holding a fresh young plant. Symbol of new life and environmental conservation. Space for text

Tematica abordatã în cadrul cursului de „Responsabil de mediu” cuprinde printre altele : Indentificarea problemelor de mediu; Monitorizarea factorilor de mediu; Efectuarea raportărilor de mediu- acte, avize de mediu, declaraţii la fondul de mediu; Gestiune deşeuri şi substanţe periculoase; Realizarea de documentatii specifice activităţii de mediu; Coordonarea activiăţtii de mediu atât în cadrul departamentului specializat, cât şi la nivel interdepartamental; Evitarea sancţiunilor contraveţionale din partea instituţiilor abilitate.

Citiți și: Obține independența financiară! Curs acreditat de aplicare gene: Plată în rate

Foto Responsabil de Mediu4

Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult se fac pânã în data de 31.08.2016, fiind înscrişi automat ȋn campania cu premii denumtã generic „O varã a cunoaşterii” (http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii) . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate cum ar fi: un televizor, o tabletã sau telefoane mobile .

De asemenea, toţi proaspeţii absolvenţi de liceu, facultate, 10 clase, vor beneficia în perioada 01.07.2016 – 31.08.2016 de o reducere de 10% pentru orice înscriere la curs sau o reducere de 15% pentru înscrierea la douã cursuri.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul „Responsabil de mediu” (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu), acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330 sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro sau cursuri@profesionalnewconsult.ro .

Ne gãsiţi ȋn Piteşti la urmãtoarea adresã : str. Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângã Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Cursul Inspector Resurse Umane:

(http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane)

Curs Contabilitate:

(http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã:

(http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

Curs Arhivar:

(http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90