New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: DOUĂ FEMEI RĂNITE

Accident grav în urmă cu puține minute! S-a întâmplat la ieșirea de pe autostrada A1 în zona Pitești Mall, către Podul Viilor. Potrivit primelor informații, două persoane sunt posibil rănite și încarcerate.

Citiți și: Argeș: Accident periculos: S-a izbit de un cap de pod

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1: În accident a fost implicat un singur autoturism. O mașină la volanul căreia se afla o femeie s-a răsturnat. Șoferița și o pasageră din autoturism sunt rănite și au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Cele două femei au fost scoase din mașină de alți șoferi, până la sosirea echipajului de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș. Cauza accidentului urmează să fie stabilită de polițiștii rutieri. În zonă s-a format coloană de mașini.

Citiți și: Ziua accidentelor! Încă un impact serios în Argeș

UPDATE 2: La ora 9 Centrul Infotrafic din Poliția Română a transmis: „Atenție! Circulați prudent pe A1 București-Pitești în zona kilometrului 115 (pe breteaua de ieșire de pe autostradă spre DN73 Câmpulung a avut loc un eveniment rutier și se circulă îngreunat). Recomandăm conducătorilor auto care circulă pe A1 să mărească distanța de siguranță în mers, să semnalizeze din timp și să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulație.” (Foto Arhivă: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90