New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACUM: ACCIDENT, TRAFIC ÎNGREUNAT

Acum: accident, trafic îngreunat. Circulația pe DN 7C Pitești-Curtea de Argeș în zona comunei Băiculești se desfășoară la această oră îngreunat, pe un fir alternativ. Motivul este un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Citiți și: Argeș: Accident periculos: S-a izbit de un cap de pod

Accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite: o femeie în vârstă de 36 de ani (cu traumatism cranio-facial și plagă deschisă în zona occipitală), o fată de 16 ani (cu atac de panică) și o altă femeie, de 65 de ani, care a fost scoasă din mașină de pompierii militari și predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Pompierii au înlăturat de pe carosabil combustibilul scurs în urma impactului dintre cele două autoturisme.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a intervenit la locul accidentului cu un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Ziua accidentelor! Încă un impact serios în Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3