pizzeria sapori  930 122

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV ÎN PITEȘTI. ȘOFERI RĂNIȚI

Acum, accident grav în Pitești. Un accident de circulație s-a produs cu puțin timp în urmă la ieșirea de pe autostrada Pitești-București, la kilometrul 115, spre zona Podul Viilor. Sunt implicate un TIR al firmei Lazăr Company și un autocamion. Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Argeș: Accident periculos: S-a izbit de un cap de pod

UPDATE 1: Șoferul autocamionului, în vârstă de 52 de ani, policontuzionat, a fost descarcerat din cabină și este inconștient. La rândul său, șoferul TIR-ului, de 23 de ani, a suferit un traumatism cranio-facial minor și traumatism de piramidă nazală. Ambii conducători auto au fost transportați cu ambulanțele SMURD la spital. Potrivit primelor informații, șoferul autocamionului ar fi ratat ieșirea de pe autostradă. Dorind să revină la traseul pe care îl avea de parcurs, a dat cu spatele. A făcut-o fără să se asigure, autocamionul fiind lovit de TIR. În urma impactului, conducătorul TIR-ului a pierdut controlul volanului. TIR-ul a intrat violent în glisierele metalice care despart sensurile de mers. Cabina pur și simplu s-a desprins de restul autovehiculului.

La fața locului Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a intervenit cu o autospecială cu echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești.

Citiți și: Ziua accidentelor! Încă un impact serios în Argeș

UPDATE 2: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza accidentului circulaţia auto pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 este oprit la această oră la kilometrul 115. Potrivit sursei citate, traficul este deviat pe ruta A1 – breteaua de coborâre din autostradă – breteaua de urcare – A1 spre Capitală.

UPDATE 3: La ora 12 circulația auto a revenit la normal pe ambele sensuri de mers, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90