New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT. MAȘINĂ DE TRACTĂRI AUTO FĂCUTĂ ZOB

Accident. Mașină de tractări auto făcută zob.

Citiți și: Argeș: Accident periculos: S-a izbit de un cap de pod

Un accident de circulație s-a produs astăzi la prânz pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe raza satului Lintești din comuna argeșeană Cotmeana. Venind dinspre Vâlcea către Pitești, șoferul unei mașini cu platformă pentru tractări auto a intrat pe contrasens. Pe contrasens, autotutilitara a lovit, dar nu frontal, un TIR care circula regulamentar.

Deși mașina de tractări auto a fost serios avariată (mai mult pe partea dreaptă a cabinei), șoferul a scăpat cu viață. Este rănit, dar nu grav. A fost transportat la spital cu o ambulanță. Polițiștii rutieri sosiți la fața locului vor stabili motivul pentru care conducătorul auto vinovat a intrat pe contrasens.

Citiți și: Ziua accidentelor! Încă un impact serios în Argeș

Șoferul mașinii de tractări auto, Marian D., este născut în anul 1970 și este din Pitești. Conducătorul TIR-ului, născut în 1976, este din comuna argeșeană Priboieni. (Foto: Facebook Ionuț Olariu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3