New Profesional Consult 930 x 122

Arges

OAMENII RECLAMĂ: ȚEPAR ÎN ARGEȘ

Oamenii reclamă: țepar în Argeș. Potrivit unor martori, un șofer cetățean de etnie romă care pretinde că a rămas fără bani de benzină a acționat și în județul Argeș, mai exact în parcarea unui centru comercial din Pitești. Îmbrăcat elegant, stând lângă o mașină luxoasă, bărbatul ar oferi bijuterii false în schimbul unei sume de bani cerută mincinos de individ pentru a-și „cumpăra benzină”. Unii oameni de bună credință l-ar fi ajutat, constatând apoi că au fost înșelați.

Citiți și: Argeș. Exclusiv: Fiul i-a dat cu parul în cap tatălui și acesta a murit

Bărbatul ar acționa în județele Sibiu, Vâlcea și Argeș, dar și în străinătate, în țări ca Germania sau Austria.

Cel puțin până la această oră, polițiștii din Argeș nu au primit nicio sesizare oficială cu privire la o astfel de situație, însă nu exclud posibilitatea ca țeparul să acționeze în zonă. (Foto: specialarad.ro)

Citiți și: Elevi eliminați de la BAC, în Argeș. Prinși în „flagrant”, toți la același centru!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Adela spune:

    Sunt țigani, bine îmbrăcați, par a fi o familie cu doi copii. Aseară i-am întâlnit în parcarea de la Lidl Gavana. Domul are un debit verbal rapid, ca și cum ar recita o poezie bine memorată, iar soția și copiii sunt plictisiți de aceeași placa. Era o mașină cu numere de Ilfov, destul de șterse.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90