Donaris 930 x 122

politia

ARGEȘ: TÂLHĂRIE PE STADION. BĂRBAT BĂTUT

Argeș: tâlhărie pe stadion. Bărbat bătut. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal de tâlhărie și i-au identificat pe prezumtivii autori ai unei tâlhării. Unul are 18 ani și este din Ștefănești, iar celălalt are 19 ani și este din Pitești.

Citiți și: Argeș. Exclusiv: Fiul i-a dat cu parul în cap tatălui și acesta a murit

Cei doi sunt bănuiţi că în noaptea de 12 spre 13 august 2016, în timp ce se aflau în incinta stadionului „Nicolae Dobrin” din Pitești, ar fi deposedat prin violență un bărbat de un telefon mobil şi un portofel cu circa 600-700 de lei.

Cu sprijinul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti şi al Secţiei nr. 4 de Poliţie din Piteşti, pe numele celor doi au fost puse în executare mandate de aducere pentru audieri la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti. Indivizii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ancheta continuă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Șoferi luați la bani mărunți! Zeci de filtre, sute de sancțiuni! Amenzi colosale

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3