pizzeria sapori  930 122

profesional new consult

TE ÎNVAȚĂ MESERIE. DIPLOME VALABILE ȘI ÎN STRĂINĂTATE

Te învață meserie. Diplome valabile și în străinătate. Pe 10 octombrie 2016 va avea loc deschiderea unei noi sesiuni a cursului de stilist protezist unghii, organizat în Piteşti de Profesional New Consult în colaborare cu Andreea Nițulescu, un formator consacrat, cu vastă experiență în domeniu.

Citiți și: Pitești: Începe o nouă carieră: Curs complet, acreditat, de maseur: Cel mai bun preț

Cursul le este adresat celor care doresc să înveţe o meserie foarte căutată pe piaţa muncii, care poate fi practicată în saloane de specialitate atât din ţară, cât şi de peste hotare, dar și de acasă: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii.

Organizat în Piteşti de Profesional New Consult, cursul este acreditat ANC, diplomele eliberate fiind recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei și valabile atât în ţară, cât şi în străinătate. Veți putea astfel să prestaţi o activitate frumoasă în mod legal.

Citiți și: Obține independența financiară! Curs acreditat de aplicare gene: Plată în rate

Susținut de formatori cu experienţă, beneficiind de ultimele modele de stilizare a unghiilor cu gel, de produse profesionale, suport de curs şi condiţii de studiu la standarde înalte, cursul de stilist protezist unghii poate fi parcurs atât de către cei care vor să se iniţieze ȋn această activitate, cât şi de către cei care doresc să se specializeze ȋntr-un domeniu pe care intenționează să ȋl practice.

Cursul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii este extrem de atractiv şi asigură în mare parte pregătire practică sub directa îndrumare a formatorului şi, desigur, având în vedere şi îndemânarea şi tainele meseriei pe care cursanţii trebuie să le deprindă.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de stilist protezist unghii-unghii tehnice http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

Telefon: 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Sediu: Pitești, Argeș, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Manichiură Pedichiură http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist

Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Tehnician Maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90