New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT. ȘOFER ÎNCARCERAT

UPDATE 2: Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș precizează: „Un echipaj de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung  a intervenit în municipiul Câmpulung, pe strada Traian, la un accident rutier produs între două autoturisme și în urma căruia unul dintre acestea a fost proiectat într-un stâlp, iar șoferul a rămas încarcerat.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

S-a acționat pentru descarcerarea șoferului, care era inconștient și care a fost predat unui echipaj al Ambulanței.”

UPDATE 1: Accident. Șofer încarcerat. În urma accidentului, în care au fost implicate două mașini, un conducător auto a fost grav rănit, fiind ulterior transportat la Spitalul Floreasca din București, în comă.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Șoferul (în vârstă de 21 de ani, din Câmpulung) nu ar fi adaptat viteaza într-o curbă la stânga în timp ce se deplasa pe DN 73, spre Brașov. Tânărul se afla singur în mașină.

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în municipiul Câmpulung Muscel, pe strada Traian.

Potrivit primelor informații, o mașină ar fi intrat într-un stâlp. Șoferul este încarcerat. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90