930 x122 grota rece

accident

ACUM: ACCIDENT! DRUM BLOCAT

UPDATE 2: La ora 14:15 traficul a revenit la normal. 

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

UPDATE 1: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 13:30 circulația s-a reluat, pe un fir alternativ. 

Întrucât în această zonă s-au format coloane mari de autovehicule, conducătorii auto care vor să se deplaseze pe ruta Pitești-Râmnicu Vâlcea sunt sfătuiți să ia în calcul și varianta alternativă prin Curtea de Argeș (Pitești – DN7C – Curtea de Argeș – DN73C – Râmnicu Vâlcea). 

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Accident! Drum blocat. Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, informează Poliția Argeș.

Potrivit sursei citate, pe raza localității argeșene Cotmeana, la kilometrul 145 al DN 7, s-a răsturnat un TIR încărcat cu var. Cauza urmează să fie stabilită.

Șoferul este rănit ușor. În zonă traficul rutier pe ambele sensuri de mers este blocat, precizează polițiștii. Vom reveni cu mai multe detalii. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90