Donaris 930 x 122

bazin

GRATIS LA BAZIN!

Gratis la bazin! La baza de agrement Bemo din Mioveni intrarea va fi liberă pentru toată lumea în zilele de 1 și 2 iulie 2017 (sâmbătă și duminică). Gratuitatea este prilejuită de Zilele orașului Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Intrarea a mai fost gratuită și în perioada 16 – 18 iunie, atunci pentru a fi marcată deschiderea noului sezon estival.

Exceptând zilele de gratuitate, tarifele sunt aceleași ca anul trecut: intrarea generală costă 7 lei, pensionarii și copiii până în 7 ani plătesc 3 lei, iar închirierea unui șezlong costă 5 lei.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Baza de agrement este deschisă zilnic, între orele 8 și 20, iar casieria, între orele 8 și 19.

Primăria Mioveni precizează că printre facilitățile și serviciile oferite la baza de agrement Bemo se numără: bazine pentru adulți și pentru copii, plajă, internet gratis, șezlonguri, terase, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.

Pentru întreținerea gazonului a fost montat un sistem de irigare, iar apa din piscine este curățată cu ajutorul unui aspirator special.

Pentru transportul către baza de agrement și retur, Primăria orașului Mioveni pune la dispoziție un trenuleț. Acesta are zilnic plecări din stația de autobuz din apropierea catedralei „Sf. Petru și Pavel”, între orele 9 și 13 și 17 și 19. În weekend-uri cursele sunt mai dese, în funcție de solicitări.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90