930 x122 grota rece

festival al mâncărurilor

NOU! PIAȚĂ DE VECHITURI ȘI FESTIVAL DE MÂNCĂRURI ÎN PITEȘTI

Nou! Piață de vechituri și festival de mâncăruri în Pitești. Consiliul Local a fost informat astăzi de primarul Cornel Ionică despre disponibilitatea Primăriei de a organiza în Pitești o piață de vechituri și un festival al mâncărurilor.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Piața de vechituri ar urma să fie organizată pe platoul de pe Calea București din fața Filarmonicii (fostul cinematograf „București”), iar festivalul de mâncăruri, în zona parcării Bowling.

Propunerea este ca piața de vechituri să aibă loc în fiecare duminică, în timp ce festivalul mâncărurilor s-ar putea desfășura doar pe perioada sezonului estival (în weekend-uri sau pe parcursul mai multor zile).

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În piața de vechituri ar urma să se vândă doar antichități și piese de colecție, iar festivalul mâncărurilor va fi organizat cu asociații sau firme cu renume în arta culinară românească.

În ambele cazuri, având ca scop atragerea unui număr mare de participanți, pentru o perioadă (încă nespecificată) Primăria nu va percepe taxă pe locurile de desfășurare.

Ambele evenimente, conform propunerii, vor fi organizate începând din această vară, perioadele exacte urmând să fie stabilite.

Ideile, se precizează în propunere, vin de la reprezentanți ai societății civile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90