930 x122 grota rece

ion georgescu. zilele orașului

PRIMARUL ION GEORGESCU, MESAJ DE MULȚUMIRE

Primarul Ion Georgescu, mesaj de mulțumire.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Zilele oraşului Mioveni, care au avut loc în perioada 29 iunie – 2 iulie 2017, s-au dovedit a fi şi în acest an un succes. Autorităţile locale au marcat printr-o suită de evenimente culturale, artistice şi sportive 532 de ani de la prima atestare documentară a localității.

Cu acest prilej, primarul oraşului, Ion Georgescu, ține să le mulţumească tuturor celor care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a manifestărilor incluse în programul din acest an al evenimentului.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

„Doresc să le transmit mulţumiri tuturor forţelor de ordine (poliţiştilor, jandarmilor şi pompierilor), care au asigurat permanent paza, protecţia şi ordinea în oraş, Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, sponsorilor, angajaţilor Primăriei şi ai instituţiilor subordonate, reprezentanţilor mass-media pentru promovarea evenimentului şi, nu în ultimul rând, miilor de locuitori care au fost prezenţi în fiecare seară de spectacol.”, transmite primarul Mioveniului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3