(VIDEO) AȘA DA! DUPĂ CE EPITEȘTI A SCRIS, SCHIMBARE ÎN CRAIOVEI | ePitesti
Posada 930 x 122

craiovei

(VIDEO) AȘA DA! DUPĂ CE EPITEȘTI A SCRIS, SCHIMBARE ÎN CRAIOVEI

După ce ePitești a scris, schimbare în Craiovei. În urmă cu câteva zile, publicația noastră a atras atenția asupra unei situații revoltătoare din cartierul piteștean Craiovei: mizerie, bănci neîngrijite și o fântână artezină într-o stare deplorabilă. Amănunte și imagini, AICI.

Citiți și: PRĂJITURI GRATIS LA COFETĂRIA SOFIA!

La Primărie s-a citit articolul și s-au luat măsuri: băncile au fost vopsite, fântâna – curățată, iar gunoaiele au dispărut.

Citiți și: AȘA NU! AZI ÎN EREMIA GRIGORESCU

Salutăm promptitudinea municipalității. Criticile noastre se dovedesc a fi, de fiecare dată, constructive. Dovadă stau și alte schimbări în bine care s-au produs în Pitești ca urmare a articolelor noastre (un alt exemplu, AICI).

Totuși, atragem atenția asupra unui alt aspect. În piața aflată în imediata vecinătate a platoului din fața fostului cinematograf Dacia, vânzătorii ambulanți lasă în fiecare dimineață, în urma lor, foarte multă mizerie.

Sperăm ca și această situație să fie urgent rezolvată de municipalitate.

Reamintim că ePitești vine în cartierul tău pentru a semnala și alte probleme. Sesizările pot fi făcute prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail [email protected], dar și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

Posada 555×222
Jupiter 570×90
Comdata 270×300
Nisan 270×300
Jupiter 270×300

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066