NOR CURIER 930X122

craiovei

(VIDEO) AȘA DA! DUPĂ CE EPITEȘTI A SCRIS, SCHIMBARE ÎN CRAIOVEI

După ce ePitești a scris, schimbare în Craiovei. În urmă cu câteva zile, publicația noastră a atras atenția asupra unei situații revoltătoare din cartierul piteștean Craiovei: mizerie, bănci neîngrijite și o fântână artezină într-o stare deplorabilă. Amănunte și imagini, AICI.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

La Primărie s-a citit articolul și s-au luat măsuri: băncile au fost vopsite, fântâna – curățată, iar gunoaiele au dispărut.

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Salutăm promptitudinea municipalității. Criticile noastre se dovedesc a fi, de fiecare dată, constructive. Dovadă stau și alte schimbări în bine care s-au produs în Pitești ca urmare a articolelor noastre (un alt exemplu, AICI).

Totuși, atragem atenția asupra unui alt aspect. În piața aflată în imediata vecinătate a platoului din fața fostului cinematograf Dacia, vânzătorii ambulanți lasă în fiecare dimineață, în urma lor, foarte multă mizerie.

Sperăm ca și această situație să fie urgent rezolvată de municipalitate.

Reamintim că ePitești vine în cartierul tău pentru a semnala și alte probleme. Sesizările pot fi făcute prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90