EcoMoto 930×122

profesional new consult

CURS DE SUCCES! SALON MODERN ÎN ZONA FORTUNA

Curs de succes! Salon modern în zona Fortuna. Puteţi ocupa unul dintre ultimele locuri ale cursului de cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica, un curs care va demara în Piteşti în perioada următoare.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Oferit la cel mai mic preţ de pe piaţă, în condiţii excelente, cu săli moderne de lucru și formatori cu experienţă, cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Sunt oferite aplicaţii teoretice, dar mai ales practice în salonul de specialitate amenajat şi pus la dispoziţie de firma organizatoare în locaţia sa proprie, situat într-o clădire modernă din parcarea din spatele complexului Fortuna din Pitești.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Competenţele dobândite în urma parcurgerii cursului de cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica organizat de Profesional New Consult sunt suficiente şi necesare practicării acestei meserii în saloanele de specialitate.

Noţiuni de epilat, împachetări, îngrijire a tenului, măşti cosmetice, tratamente cosmetice, noţiuni privitoare la tipurile de ten şi modalitatea de îngrijire şi întreţinere a acestora – iată doar câteva dintre temele abordate în cadrul acestui curs.

IMPORTANT! Urmând cursul de cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica oferit de Profesional New Consult puteţi obţine diplome acreditate atât în România, cât şi în celelalte țări ale Uniunii Europene. Veți putea, aşadar, profesa oriunde în Europa această meserie extrem de solicitatã pe piaţa muncii.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult, la numerele de telefon 0784.045.025, 0758.490.490 sau 0784.333.777, sau la email office@profesionalnewconsult.ro.

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa centrului de studii şi formare profesională Profesional New Consult din Piteşti: bulevardul I.C. Brătianu, Blocul D6, (în spatele complexului Fortuna), în spatele hipermarketului Prima – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs stilist unghii – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs machiaj/make-Uup – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs tehnician maseur – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs coafor – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs pensat profesional – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

Curs frizer – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90