Donaris 930 x 122

Arges

fratica

PRIMARUL DIN BRADU, OPRIT DE POLIŢIŞTI ÎN TRAFIC ŞI DUS LA AUDIERI

După cum v-am informat, în această dimineaţă polițiștii au făcut 146 de percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani, dintre care 68 în Argeş.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

În judeţul Argeş au fost vizate, conform anchetatorilor, societăţi comerciale precum UTI (care are un parteneriat cu Primăria Piteşti pentru implementarea unui sistem de supraveghere video în zona Podul Viilor-Ştrand) și Metabet (controlată de omul de afaceri Constantin Pănescu), firme deţinute de Florin Frătică (primarul comunei Bradu) şi SC Erbaşu, din Curtea de Argeş. Alte societăţi vizate ar fi Strabag, Romsys şi Total Network Solution. Prejudiciul creat se ridică la 30.000.000 euro.

În ceea ce-l priveşte pe primarul comunei Bradu, acesta a fost oprit în trafic de oamenii legii şi dus cu „mascaţii” la audieri. Anchetatorii au ridicat mai multe documente şi calculatoare de la cei vizaţi.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3