MAȘINI JEFUITE. ARGEȘENI REȚINUȚI | ePitesti
Nisan 930 x 122

jaf

MAȘINI JEFUITE. ARGEȘENI REȚINUȚI

Mașini jefuite. Argeșeni încătușați. Ieri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului și cei ai Formațiunii de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Costești au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Citiți și: FURT LA RESTAURANT

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în cursul lunii iulie Răducanu Traian-Alin ( de 19 ani, din Pitești), Chiriță Petre (de 36 de ani, din Lunca Corbului) și Moruș Dan-Gabriel ( de 29 ani, din Pitești) ar fi sustras 45 de acumulatori auto, de la un număr de 23 de autovehicule parcate în incinta unei societăți comerciale, pe raza comunei Albota, informază Poliția Argeș.

Mai mult, aceleași persoane sunt bănuite că în noaptea de 17 spre 18 aprilie  ar fi sustras țevile de la instalația termică a unui cămin cultural din comuna Țițești.

Citiți și: ACCIDENT CU BMW-UL. ȘOFER GRAV RĂNIT

Cei trei au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă. (Foto: descriptiv)

Nisan 555×222
Nisan 570×90 2

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066