Donaris 930 x 122

sense

SENSE LIMITED EDITION: ȚINUTE RAFINATE PENTRU EVENIMENTELE VERII

Sense prezintă ținute rafinate pentru evenimentele verii. Colecția Sense Limited Edition este desenată de designerul Andreea Tincu și este gândită pentru evenimentele speciale din viața ta. Piesa vedetă a colecției este rochia, într-o varietate de modele, mărimi și culori, dintre care vei găsi cu siguranță preferata ta.

Citiți și: ROCHII FEMININE PENTRU GARDEROBA TA DE SEZON

Ocaziile pot fi și de zi, foarte multe banchete, nunți sau petreceri de firmă având acum loc până la ora 20. Pentru acest gen de evenimente propunerile Sense sunt rochiile viu colorate sau pastelurile delicate. Un model delicat, din mătase naturală, este rochia Missy, cu un imprimeu care amintește de o stampă japoneză. Rochia poate fi accesorizată cu sandale fine, negre sau în culorile printului.

Rochia din mătase este o piesă vestimentară high-class, obligatorie în garderoba iubitoarelor de modă. Pe lângă confortul deosebit pe care îl oferă, mătasea are un tușeu prețios, ușor de recunoscut dintre zeci de materiale, și o cădere frumoasă, care nu dă volum suplimentar siluetei, avantajând orice mărime. Rochia Marni este din mătase italiană pură, cu un imprimeu abstract, în alb și navy.

Dacă preferi rochiile într-o singură culoare, te vei îndrăgosti de nuanța pastelată a modelului Lavander. Are un croi minimalist, la care poți accesoriza coliere sau brățări statement.

Poți încerca și nuanța hot a rochiei Anabella, eleganța albastrului din modelul Lara sau verdele aprins din rochia Precious. În oricare dintre aceste modele, rafinamentul și nota de chic sunt definitorii (click pe imagini pentru mărire!):

Dantela este un material destinat aproape în exclusivitate ținutelor de ocazie și este mereu în tendințe, fiind prezentă mai mult decât oricând în colecțiile marilor branduri. Este prețioasă, are o istorie fantastică și este folosită în vestimentația couture. Andreea Tincu a creat mai multe modele, inclusiv fuste din dantelă, la care poți purta bluze din mătase, dar și rochii all lace, simple sau cu bolero inclus (click pe imagini pentru mărire!):

Galbenul este o altă culoare preferată de foarte multe femei atunci când vine vorba de vară și de ocaziile speciale. Poți opta pentru rochia Sunflower, o combinație delicată de alb, galben și accente negre, modelul Chess, din brocart clasic alb și negru cu flori galbene, sau modelul Sunny, o combinație interesantă de uni cu voal de mătase imprimat (click pe imagini pentru mărire!):

Negrul și albastrul navy sunt culorile potrivite pentru evenimentele de seară. Modelul Nicole este o combinație de pliseuri cu uni irizat, într-o lungime elegantă, sub genunchi.

Rochia Enya este din brocart prețios, cu accente care pun în evidență talia. Cambrată în partea de sus și cu formă cloș în partea inferioară, aceasta avantajează foarte multe siluete.

Negrul se regăsește atât în modelele de rochii all black, cât și în deux-pieces. Simplicity este o rochie din voal, fluidă și cu un accesoriu prețios în decolteu. E genul de rochie little black dress în care te vei simți confortabil și vei atrage toate privirile.

Fusta cu talie înaltă Michelle arată excelent în combinație cu bluza din mătase Brigitte și pot fi purtate împreună pentru un look impecabil. Recomandarea designerului este încălțămintea nude sau sandale fine, negre.

Descoperă toată colecția Sense Limited Edition în oricare dintre magazinele Sense sau online, pe www.fashionsense.ro. Produsele vestimentare sunt realizate exclusiv în România, iar colecțiile ample sunt inspirate din tendințele internaționale, dar adaptate clientelor brandului.

Sense reprezintă un reper important în moda românească, cu o prezență constantă în ultimii 10 ani, marca deținând în prezent o rețea națională de 17 magazine.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90