EcoMoto 930×122

invazie

PITEŞTI, ORAŞUL ŞOBOLANILOR! (VIDEO)

În ultima vreme, paradoxal, şobolanii s-au înmulţit peste măsură în Piteşti şi pot fi văzuţi peste tot.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Spunem paradoxal deoarece, în urma acţiunilor de strângere a câinilor fără stăpân de pe străzi, s-au înmulţit şi pisicile. Teoretic, şobolanii şi şoarecii ar trebui să stea ascunşi sau să nu mai fie atât de mulţi, dar situaţia stă exact pe dos. S-ar putea spune chiar că rozătoarele acum au mai mult… tupeu şi, după cum se poate vedea şi din imaginile de mai jos, nu se mai feresc să iasă la lumină.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Sunt două cauzele care au generat acest fenomen. Pe de-o parte, asociaţiile de proprietari, care sunt proprietare pe subsoluri, nu fac lucrările de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare care ar trebui să fie făcute în mod normal. Pe de altă parte, se depozitează gunoaie la întâmplare, iar autorităţile întârzie să ridice deşeurile de la ghenele din oraş, astfel încât şobolanii au cu ce se hrăni.

Ar fi cazul ca autorităţile să ia măsuri pentru igienizarea spaţiilor publice, iar asociaţiile de proprietari care nu fac deratizare să fie amendate. Nu abuziv, ci aşa cum prevede şi legea!

Imaginile pe care tocmai le-aţi  văzut au fost surprinse azi, 14 Iulie 2016, în centrul oraşului nostru drag şi scump, mai concret în spatele magazinului Fortuna.

Întrebare de baraj şi pentru domn’ primar Ionică (fără frică, rimează, nu de alta), noul nostru primar: ne punem şi noi pe treabă sau desfacem şampanii în continuare?

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90