930×122 CAPRA 5

ionica

PITEȘTIUL A RĂMAS ȘI FĂRĂ VICEPRIMARUL IONICĂ

La conducerea municipalității Piteşti se află acum viceprimarul Laurenţiu Zidaru.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Cornel Ionică, viceprimarul cu atribuţii de primar (îi ţine locul primarului suspendat Tudor Pendiuc, aflat în arest preventiv în dosarul în care DNA îl acuză de fapte de corupție), a plecat astăzi spre Kragujevac, localitate din Serbia înfrăţită cu Piteştiul, pentru a participa la manifestările ocazionate de Zilele acestui oraș.

Ionică este însoţit de trei angajaţi ai Primăriei Piteşti şi va sta în Serbia până joi inclusiv. Până atunci Primăria va fi condusă de Laurențiu Zidaru.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Precizăm că Ionică a mai fost o singură dată în Kragujevac, în anul 2001. De atunci şi până acum, toate vizitele oficiale în oraşul sârbesc au fost făcute de primarul Tudor Pendiuc.

O delegaţie din Kragujevac va fi prezentă, la rândul ei, în Piteşti pe 20 şi 21 mai, atunci când vor avea loc Zilele Municipiului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90