930×122 CAPRA 5

Arges

SPITALUL JUDEŢEAN VA AVEA CENTRU DE RADIOTERAPIE

În acest an a fost aprobată realizarea unui studiu de fezabilitate în vederea găsirii unei soluţii optime pentru construirea şi dotarea unui centru de radioterapie şi a unui centru de imagistică pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Conducerea unităţii medicale a înaintat în această lună spre aprobare Consiliului Judeţean studiul de fezabilitate pentru construirea şi dotarea unui centru de radioterapie. Studiul a fost realizat de firma Consulting SRL din Baia Mare.

Conform studiului, valoarea investiţiei se va ridica la 41.000.000 de lei. Terenul pe care va fi construit centrul are o suprafaţă de 1.000 de mp și acces direct din strada Pictor Nicolae Grigorescu, din zona Expo Parc. Viitorul nou centru va fi dotat cu două sisteme de tip accelerator liniar pentru radioterapie (inclusiv cu toate sistemele şi accesoriile necesare realizării tratamentului de radioterapie) şi cu un sistem de computer tomograf.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

După consumarea procedurilor birocratice, rămâne de văzut când vor începe și când se vor încheia lucrările.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90