New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

UN NOU TOMOGRAF ÎN ARGEȘ

Un nou tomograf în Argeș. Conducerea Consiliului Judeţean a anunțat astăzi că are în vedere 3 mari investiţii la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Pentru materializarea lor vor fi făcute proiecte pe baza cărora să fie accesate fonduri europene nerambursabile.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

În primul rând, spitalul ar urma să fie extins spre azilul de bătrâni, pentru amenajarea de noi saloane pentru internări. De asemenea, clădirea principală a spitalului va fi izolată termic şi se vor monta panouri solare pentru asigurarea din sursă proprie a energiei electrice şi a apei calde. În plus, va fi reabilitată şi Policlinica, acolo unde vor fi aduse aparate noi pentru radioterapie, un computer tomograf şi RMN.

Termenele de execuție și, respectiv, de achiziționare vor fi stabilite în funcție de răspunsul pe care autoritățile din Argeș îl vor primi de la forurile europene în ceea ce privește finanțarea investițiilor.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90