EXCLUSIV! E MARE FIERBERE LA DACIA. SE ANUNȚĂ PROTESTE | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

automobile dacia

EXCLUSIV! E MARE FIERBERE LA DACIA. SE ANUNȚĂ PROTESTE

E mare „fierbere” la Dacia. Se anunță proteste. Sindicatul de la uzina Automobile Dacia din Mioveni pregăteşte acţiuni de protest.

Citiți și: PROTESTE ÎN PITEŞTI DUPĂ MIEZUL NOPŢII!

Viceliderul sindical Ion Iordache declară pentru publicația noastră că, mai întâi, pe 23 octombrie 2017 sindicatul va picheta în Pitești sediul Prefecturii Argeş.

Ulterior, la o dată care încă nu a fost stabilită, va fi organizat un miting în Mioveni. Va urma un alt miting, în Bucureşti, al Blocului Național Sindical (BNS), la care vor participa circa 1.000 de angajaţi ai uzinei Automobile Dacia, potrivit sursei citate.

Citiți și: (VIDEO) JURAŢII DE LA VOCEA ROMÂNIEI, FASCINAŢI DE UN INTERPRET DIN MIOVENI

„Protestele vor avea loc în cadrul unui apel al Blocului Naţional Sindical. Nemulţumirea noastră este legată de trecerea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat. Tot salariatul este oaia de muls! Toate simulările noastre ne arată că salariile nete vor scădea. Nu vor creşte cum ne tot „cântă” guvernanţii. Cei de la putere nu au prezentat niciun calcul pertinent care să contrazică punctul nostru de vedere.”, precizează pentru ePitești Ion Iordache, vicelider al sindicatului de la uzina Dacia.

Comdata 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066