Donaris 930 x 122

baschet

BASCHET MADE IN CHINA ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Aseară a fost spectacol pe cinste în centrul Piteştiului la competiţia de baschet oganizată de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Argeş, prin intermediul Centrului de Tineret. La startul întrecerii de baschet care a avut loc în Piaţa Primăriei s-au înscris şase echipe formate din voluntari români, băieți și fete, de la Centrul de Tineret, dar și voluntari din Grecia, Polonia şi China.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Întrecerea a fost una extrem de spectaculoasă. Dincolo de rezultatele meciurilor, care au mai puțină importanță, a contat buna propagandă făcută sportului și în mod special baschetului, joc extrem de apreciat în Pitești.

În plus, toți cei interesați și care au trecut aseară prin Piața Primăriei au putut lăsa un răspuns scris la întrebarea ”Ce înseamnă tineretul pentru tine?”.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90