930×122 CAPRA 5

fotbal

CS_Mioveni_la_Brasov

CS MIOVENI A PIERDUT PE TEREN PROPRIU

CS Mioveni a jucat astăzi pe teren propriu împotriva echipei Olimpia Satu Mare, în cadrul etapei a 7-a a Ligii a II-a de fotbal, faza play-out.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru Mioveni, care s-a văzut condus după numai 12 minute de joc. Lemac, de la Olimpia, a şutat de la 25 de metri și a înscris. Scorul s-a menţinut până la pauză. Scorul final (0-2) a fost stabilit de Svarcykopf, care a marcat în a doua repriză cu un şut de la 16 metri.

Iată care au fost formulele de joc folosite de cei doi antrenori:

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

CS Mioveni: Croitoru – G. Zaharia, Negoiţă, Pasăre (căpitan), C. Stan – Al. Popa, Biceanu, Răuţă, Mazilu – Ayza, Vintilă/Rezerve: Preda – M. Olteanu, Şchiopu, Ov. Stan, Florescu, M. Marcu, L. Iordache/Antrenor: Marius Stoica

Olimpia Satu Mare: Şuta – D. Muntean, Fl. Mureşan, Bălău, Iuhas (căpitan) – Gavrilescu, Villand, Svarczkopf, Faur – D. Lemac, Al. Boştină/Rezerve: Bg. Miron – Ad. Sabău, C. Ene, Feier, Szalkai, Dragoş, Roatiş/Antrenor: Tiberiu Csik.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3