Donaris 930 x 122

cros

CU MIC, CU MARE, ÎN MIOVENI LA ALERGARE!

În Mioveni s-a făcut ieri mișcare. În jur de 150 de persoane, de la copii până la pensionari, au luat startul la crosul „Ziua Olimpică”. S-a alergat pe traseul centrul civic-strada „I.C. Brătianu”-strada „Părăști”-bulevardul „Dacia”, cu sosire la Primărie. Câștigătorii au beneficiat de premii. Nu doar ei. Parte dintre participanți au primit, la rândul lor, diverse cadouri în urma unei tombole. Premiile au fost acordate pe două categorii, fete și băieți:

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Fete

Locul I: Denisa Jugănaru

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Locul II: Denisa Șerban Denisa

Locul III: Alexandru Pană Alexandru

Băieți

Locul I: Constantin Ivan

Locul II: Lucian Miu

Locul III: Claudiu Tuică

Premiul pentru cel mai vârstnic concurent: Ioan Brînaru/Daniela Bezdedeanu

Premiul pentru cel mai tânăr concurent: Petru Mihăilescu/Antonia Marinescu

Premiul pentru cea mai numeroasă familie: Mihăilescu Liviu Petru, Rareș și Petruța.

Crosul s-a desfășurat în cadrul Zilelor Mioveniului, eveniment care aniversează 529 de ani de atestare documentară a orașului. Printre organizatori s-au numărat Primăria Mioveni și Direcția pentru Sport și Tineret Argeș. Despre Zilele orașului Mioveni puteți citi detalii aici: http://epitesti.ro/monden/concerte-party/incepe-fiesta-mioveni-directia-5-si-anda-adam-concert/. (Foto: Facebook Mioveni Argeș)

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90