930×122 CAPRA 5

europene

ECHIPĂ DIN MIOVENI, ÎN CUPELE EUROPENE!

În sfârşit, după echipa de baschet a Piteştiului încă o formație sportivă din Argeş va evolua în cupele europene. De această dată, însă, este vorba de alt sport decât baschetul.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

În urma rezultatelor obţinute de sportivii secţiei de tenis de masă, care au adus în premieră clasarea echipei pe locul 2 în Superligă, CS Mioveni va participa în perioada 5-7 septembrie în turul I al Cupei ETTU (care se va desfăşura în Luxemburg). Cupa ETTU este a doua ca valoare în Europa, după Champions League. Va fi o grupă de patru echipe, iar primele două se vor califica în etapa următoare.

Obiectivul lui CS Mioveni este calificarea în turul II, în primele 16 echipe din Europa. Echipa este compusă din Alex Petrescu – locul 4 naţional, jucător şi antrenor, Ionuţ Seni – locul 2 naţional, Rareş Şipoş – nr. 4 mondial şi nr. 2 european la U15 şi Liviu Voinea – rezervă.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3