Donaris 930 x 122

academica

MECIURI GRELE PENTRU ARGEŞENI ÎN LIGA A II-A. AFLĂ CE AU FĂCUT ACADEMICA ŞI CS MIOVENI!

Astăzi s-au desfăşurat meciurile contând pentru etapa a 10-a a Ligii a doua la fotbal, Argeşul fiind reprezentat în competiţie de două formaţii, Academica Argeş şi CS Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

În Piteşti, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale, Academica a întâlnit echipa SC Bacău, condusă de tehnicianul Cristian Popovici. În minutul 5, gazdele au deschis scorul prin Puşcaş, care a şutat puternic din vole, din afara careului de 16 metri. Misiunea părea uşoară pentru Academica, dar în minutul 72 a venit egalarea băcăuanilor, în urma uneo lovituri de cap a lui Lozneanu. Totuşi, în minutul 81 Chiţu readuce Academia în avantaj, după o centrare a lui Puşcaş. Scorul a rămas nemodificat până la final.

În seria a II-a, CS Mioveni a făcut deplasarea la AFC Fortuna, dar în minutul 60 scorul era deja 3-1 pentru gazde. Au marcat pentru Fortuna Antohi şi Munteanu de două ori (o dată din lovitură de la 11 metri), iar Miovenii au marcat în urma unui penalty, în minutul 60, prin Galan, care a trimis cu capul în poartă mingea care s-a lovit de transversală după ce Popa a şutat de la punctul cu var, dar rezultatul final nu a mai putut fi schimbat. În minutul 52, Mârzeanu de la CS Mioveni a primit cartonaş roşu.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Foto: sportul aradean.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90