EcoMoto 930×122

accident

ACUM: ACCIDENT CU RĂNIȚI

UPDATE: Șoferul unui autoturism Volkswagen nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers și a lovit cu mașina în partea din spate o Dacia Logan care circula în fața sa. În urma impactului, Loganul a fost proiectat în autoturismul din față, un Matiz. 

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Două femei, pasagere în Logan (pe scaunul din dreapta față și, respectiv, pe canapeaua din spate) au fost rănite, dar ușor. Un echipaj cu ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă le-a acordat îngrijiri celor două femei (de 54 și 32 de ani). 

Acum: Accident cu răniți. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe sensul de mers către Vâlcea, pe raza comunei argeșene Cotmeana.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Conform primelor informații, în accident ar fi fost implicate trei autoturisme. Două persoane, ambele din aceeași mașină, ar fi rănite. Vom reveni cu detalii. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3