930×122 CAPRA 5

anchetă

ANCHETĂ DE TRAFIC ÎN PITEȘTI

Anchetă de trafic în Pitești. Echipaje de polițiști acționează la intrările rutiere în Pitești începând de ieri, 24 aprilie, și până pe 5 mai 2017.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Polițiștii rutieri participă la ancheta de trafic declanșată de Primăria municipiului pentru realizarea ulterioară a așa-numitului Plan de Mobilitate Urbană.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii vor opri șoferi și alți participanți la trafic pentru a răspunde la diverse întrebări referitoare la circulația rutieră în Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Răspunsurile primite și valorile de trafic pe care autoritățile le vor constata pe diferite tronsoane orare la intrările în Pitești vor fi folosite pentru realizarea Planului. Documentul are în vedere găsirea de soluții pentru fluidizarea pe termen lung a traficului rutier în municipiu. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3