930 x122 grota rece

accident

BASCOV: ACCIDENT. TIR RĂSTURNAT

UPDATE 4 (ORA 17:30): Și ISU Argeș revine asupra informației inițiale și precizează că încărcătura este nu azotat de amoniu, ci „aluminiu în stare pură”. Confuzia, conform sursei citate, ar fi fost creată la început din cauza dificultății de comunicare cu șoferul turc. Ulterior, în cabina TIR-ului ar fi fost găsite actele în care s-ar specifica marfa transportată. 

Citiți și: Pitești: Accident lângă Centru, între două autoturisme!

UPDATE 3 (Ora 17:20): Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 17:15 circulația a fost reluată pe un fir alternativ. „Se estimează ca în aproximativ 30 – 45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.”, anunță sursa citată. TIR -ul a fost încărcat cu „oxid de aluminiu”, precizează Centrul Infotrafic. Amintim că inițial autoritățile anunțaseră că ar fi vorba de azotat de amoniu.

UPDATE 2 (Ora 17): Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația auto a fost deviată pe următoarea rută: A1 – DN 7C Piteşti-Curtea de Argeş – DN 73C – DJ 678A Tigveni-Poenari – DN 7 Morăreşti.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

UPDATE 1 (Ora 16:45): Este pericol de explozie, pentru că există scurgeri de combustibil, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Șoferul TIR-ului, un cetățean turc în vârstă de 54 de ani, are traumatisme la cap și torace și este lovit la piciorul drept. Starea lui este stabilă. Va fi transportat cu o ambulanță la spital. Conform sursei citate, nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Zona a fost securizată de polițiști, iar traficul este complet blocat.

Deocamdată, Poliția Rutieră nu a anunțat cauza accidentului.

Accident în Bascov. Chemată Descarcerarea. Echipaje de urgență se îndreaptă la această oră către Bascov – Valea Ursului, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea.

La kilometrul 124, pe sensul de mers către Pitești, s-a produs un accident de circulație în care a fost implicat un TIR care ar fi încărcat cu azotat de amoniu. Șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar TIR-ul s-a răsturnat în imediata apropiere a părții carosabile. La fața locului a fost trimis și un echipaj de descarcerare. Traficul în zonă este blocat. Vom reveni cu detalii. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90